• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Carlsberg Ukraine провели майстер-клас із дегустації пива для сомельє
    Опубликовано: 2019-08-06 14:42:39

    22 липня Київський пивоварний завод відвідали учасники Асоціації Сомельє України. Для них була проведена екскурсія та майстер-клас із наливу та дегустації пива.

    На завод завітало 25 гостей – представників ресторанного бізнесу та співробітників алкогольних бутиків з Києва та регіонів. Метою зустрічі став професійний розвиток і краще розуміння пивної індустрії.

    Гості особливо відзначили відкритість співробітників заводу, які радо ділилися досвідом та пояснювали принципи створення напоїв. Проте враження від пінного залежать не тільки від умов виробництва. Значна частина зустрічі була присвячена вивченню тонкощів наливу та дегустації різних сортів пива. Швидкість наливу напою до келиха, кут наливу і, звісно ж, посуд відіграють важливу роль у розкритті аромату та смаку. Сомельє заводу розповіли гостям про методи наливу пива з пляшок, банок та сифонів і поділилися тонкощами підготовки келихів і вибору страв під конкретні сорти.

    «Сомельє здебільшого працюють із винами та міцним алкоголем і недоотримують знання щодо інших груп напоїв. Проте сомельє повинен знати і розбиратися в усіх напоях і стравах. Тож візит був пов’язаний із детальним вивченням технології виробництва та споживання не тільки світових брендів, а в першу чергу українського пива», — розповів координатор групи, професійний сомельє Андрій Петровський.

    Київський пивоварний завод є найсучаснішим заводом в Україні, де втілені передові світові інновації пивоваріння та будівництва. На заводі встановлено новітнє обладнання пивної промисловості бельгійського, німецького та швейцарського виробництва. А технологічний процес побудований з урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я і навколишнього середовища.

    Для довідки:

    Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м. Запоріжжя, м. Київ та м. Львів. У компанії працює понад 1500 чоловік. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth&Riley's Garage, Harp, Warsteiner, Grimbergen та інші.

    Запорізький пивоварний  завод був створений на базі побудованого в 1974 році Запорізького пивзаводу №2. З 1996 року, коли почалася співпраця з BBH Україна, на підприємстві було встановлено нове обладнання, виготовлене провідними компаніями пивоварної світової промисловості. Завдяки цьому завод став передовим підприємством європейського типу з ефективним виробництвом та високим рівнем автоматизації технологічних процесів.

    Запорізький пивоварний завод має сертифікати міжнародних стандартів ISO 9001 (управління якістю продукції) та ISO 14001 (екологічна безпека підприємства та охорона навколишнього середовища).

    Потужність Запорізького пивоварного заводу на сьогодні становить 407 млн літрів на рік. Кількість працівників на заводі – понад 500 осіб.

    Проект «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною фінансованої Європейським Союзом Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme – CIB) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні. Проект розпочав свою діяльність у березні 2014 р. Основною метою діяльності Проекту є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.