• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одещина має декілька інвестпроєктів з будівництва заводу з переробки томатів
    Опубликовано: 2023-09-09 12:32:04

    Великих релокованих підприємств з переробки овочів на території Одеської області немає, але наразі розглядається декілька інвестиційних проєктів щодо будівництва нового заводу з переробки томатів і збільшення потужностей вже існуючих підприємств як, наприклад, ТОВ «ВІТМАРК АГРО», яке суттєво збільшило площі під томатами.

    Про це повідомила директорка департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Алла Стоянова під час брифінгу в Media Center Ukraine.

    «Також внаслідок суттєвого пошкодження зрошувальних систем сусідніх областей — Миколаївщини, Херсонщини, Запоріжжя — на сьогодні єдиною системою, яка 100% працює та не пошкоджена, є наша система. Тому Одещина обрана пілотним регіоном з відновлення і модернізації зрошувальних систем за програмами державної підтримки», — зазначає Алла Стоянова.

    За її словами, аграрії регіону відчувають попит на ринку і відповідно реагують на його потреби.

    «Наприклад, цього року на Одещині збільшилися площі під овочевими та баштанними. По томатах площі збільшено на 1 тис. га, під баштанними маємо 3,2 тис. га», — говорить директорка департаменту.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.