• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Смакуємо справжній хліб від «Буланжері Артісан»
    Опубликовано: 2017-11-30 13:41:06

    Хліб в Україні завжди займав почесне місце на столі у будь-якій оселі. І на сьогодні українські пекарі досягли високої майстерності в його виготовленні. Причому в останні десятиліття хлібопекарська галузь в країні отримала особливо бурхливий розвиток, про що свідчить асортимент хлібної майстерні «Boulangerie Artisan». Більш детально ознайомитись з діяльністю та продукцією підприємства бажаючи зможуть, перейшовши за посиланням http://artisan-boulangerie.ua/ua/.

    Стандартний в цілому для українських пекарень набір хлібобулочних виробів засновники майстерні значно розширили, впроваджуючи нові рецепти, які вони спробували під час подорожей по прекрасним і мальовничим європейським країнам.

    Що варто спробувати в «Буланжері Артісан»?

    Хоча сьогодні хліб в Києві пропонують безліч пекарень, однак за смаком, якістю та дотриманням встановлених законом стандартів гігієни та санітарії, продукція «Буланжері Артісан», безумовно, знаходиться поза конкуренцією. Шанувальників  закладу додає й широта асортименту виробів, які виходять з печей цієї майстерні-пекарні.

    Вироби на будь-який смак

    Серед запропонованих покупцям різновидів хлібобулочної продукції можна знайти:

    • класичні сорти хліба;
    • Чіабата Світла – низькокалорійний італійський хліб;
    • паве «Прованс» – хліб з низьким вмістом дріжджів та згарбузовим пюре;
    • класичні французькі багети («Фітнес», «Монж», «Полімін», гречаний, мультизлаковий, з часниковим маслом та ін.);
    • здоба різних видів;
    • круасани;
    • сендвичі;
    • пироги класичні.
    • тарту (відкриті пироги) та ін.

    А ще в меню пропонуються салати, різні напої (гарячі, холодні) та багато іншого.

    Устаткування та продукти

    Пекарня використовує борошно грубого помолу з великим вмістом клітковини, з купажу, створюваного за власним рецептом. Закваски виключно натуральні, виключно власного виготовлення. Вода не містить ніяких сторонніх домішок, адже надходить зі справжньої артезіанської свердловини.

    Пекарі в майстерні мають найвищий рівень професійної кваліфікації і є досвідченими майстрами. Працюють вони зі справжніми подовими печами, що зосередили в собі всі кращі якості бабусиних дров’яних печей і сучасного високотехнологічного обладнання аналогічного призначення.

    Втім, навіщо багато слів? Досить одного разу спробувати хліб від «Буланжері Артісан», щоб стати їхнім постійним відвідувачем.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.