Хліб в Україні завжди займав почесне місце на столі у будь-якій оселі. І на сьогодні українські пекарі досягли високої майстерності в його виготовленні. Причому в останні десятиліття хлібопекарська галузь в країні отримала особливо бурхливий розвиток, про що свідчить асортимент хлібної майстерні «Boulangerie Artisan». Більш детально ознайомитись з діяльністю та продукцією підприємства бажаючи зможуть, перейшовши за посиланням http://artisan-boulangerie.ua/ua/.
Стандартний в цілому для українських пекарень набір хлібобулочних виробів засновники майстерні значно розширили, впроваджуючи нові рецепти, які вони спробували під час подорожей по прекрасним і мальовничим європейським країнам.
Що варто спробувати в «Буланжері Артісан»?
Хоча сьогодні хліб в Києві пропонують безліч пекарень, однак за смаком, якістю та дотриманням встановлених законом стандартів гігієни та санітарії, продукція «Буланжері Артісан», безумовно, знаходиться поза конкуренцією. Шанувальників закладу додає й широта асортименту виробів, які виходять з печей цієї майстерні-пекарні.
Вироби на будь-який смак
Серед запропонованих покупцям різновидів хлібобулочної продукції можна знайти:
• класичні сорти хліба;
• Чіабата Світла – низькокалорійний італійський хліб;
• паве «Прованс» – хліб з низьким вмістом дріжджів та згарбузовим пюре;
• класичні французькі багети («Фітнес», «Монж», «Полімін», гречаний, мультизлаковий, з часниковим маслом та ін.);
• здоба різних видів;
• круасани;
• сендвичі;
• пироги класичні.
• тарту (відкриті пироги) та ін.
А ще в меню пропонуються салати, різні напої (гарячі, холодні) та багато іншого.
Устаткування та продукти
Пекарня використовує борошно грубого помолу з великим вмістом клітковини, з купажу, створюваного за власним рецептом. Закваски виключно натуральні, виключно власного виготовлення. Вода не містить ніяких сторонніх домішок, адже надходить зі справжньої артезіанської свердловини.
Пекарі в майстерні мають найвищий рівень професійної кваліфікації і є досвідченими майстрами. Працюють вони зі справжніми подовими печами, що зосередили в собі всі кращі якості бабусиних дров’яних печей і сучасного високотехнологічного обладнання аналогічного призначення.
Втім, навіщо багато слів? Досить одного разу спробувати хліб від «Буланжері Артісан», щоб стати їхнім постійним відвідувачем.
agrinews.com.ua