• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільший виробник соціального хліба на Хмельниччині й надалі працюватиме стабільно та без перебоїв
    Опубликовано: 2013-01-13 20:04:19

    На заводі «Стіомі-Холдинг» - найбільшому виробникові соціального хліба в Хмельницькій області в березні цього року планувалося розпочати реконструкцію підприємства, а частину людей скоротити. До слова, Хмельницький хлібзавод - один із найдавніших в області і вимагає оновлення.

    У зв’язку з цим Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха особисто провів низку перемовин із власниками одного з найбільших виробників хлібобулочних виробів на Хмельниччині. Адже робота цього підприємства аж ніяк не може залишитися поза увагою влади, власне тут випікається трохи меншеини всього необхідного області хліба, а за добу виготовляється понад 50 тонн лише соціального хліба. До того ж це єдиний завод, який випускає хліб для діабетиків. Лише наприкінці минулого року тут уперше за останні два роки трохи підняли ціну на продукцію. Цей факт є прикладом налагодженої співпраці власників та керівництва області.

    У результаті перемовин, на хлібзаводі було видано наказ, яким призупинено процес вивільнення працівників і зупинку заводу загалом. Працівники хлібзаводу вже в п’ятницю ознайомилися з наказом, і підприємство продовжує ритмічно працювати.

    Наразі йдуть перемовини про проведення реконструкції заводу поетапно, без його зупинки. На понеділок запланована зустріч трудового колективу з керівництвом агрохолдингу та головою облдержадміністрації.

     

    Источник anyfoodanyfeed

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.