Найбільший виробник соціального хліба на Хмельниччині й надалі працюватиме стабільно та без перебоїв

13 янв, 20:04

На заводі «Стіомі-Холдинг» - найбільшому виробникові соціального хліба в Хмельницькій області в березні цього року планувалося розпочати реконструкцію підприємства, а частину людей скоротити. До слова, Хмельницький хлібзавод - один із найдавніших в області і вимагає оновлення.

У зв’язку з цим Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха особисто провів низку перемовин із власниками одного з найбільших виробників хлібобулочних виробів на Хмельниччині. Адже робота цього підприємства аж ніяк не може залишитися поза увагою влади, власне тут випікається трохи меншеини всього необхідного області хліба, а за добу виготовляється понад 50 тонн лише соціального хліба. До того ж це єдиний завод, який випускає хліб для діабетиків. Лише наприкінці минулого року тут уперше за останні два роки трохи підняли ціну на продукцію. Цей факт є прикладом налагодженої співпраці власників та керівництва області.

У результаті перемовин, на хлібзаводі було видано наказ, яким призупинено процес вивільнення працівників і зупинку заводу загалом. Працівники хлібзаводу вже в п’ятницю ознайомилися з наказом, і підприємство продовжує ритмічно працювати.

Наразі йдуть перемовини про проведення реконструкції заводу поетапно, без його зупинки. На понеділок запланована зустріч трудового колективу з керівництвом агрохолдингу та головою облдержадміністрації.

 

Источник anyfoodanyfeed


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/271854.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM