• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Врожай мелітопольської черешні не буде рекордним
    Опубликовано: 2021-06-20 15:09:20

    Початок літа видався прохолодним і дощовим. За таких погодних умов урожай черешні в Мелітополі не встигають збирати. Вона насичується вологою і гниє.

    Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на INFORM.ZP.UA.

    Як розповіла заступник директора Мелітопольської дослідної станції садівництва Тетяна Малюк, проблема поганого врожаю ранніх сортів черешні не лише в тому, що його не встигли зібрати. Справа в тому, що коли черешня почала цвісти, в кінці квітня – початку травня були заморозки.

    Квітучої черешні дійсно було багато. Це давало можливість садівникам сподіватися на рекордні врожаї. Але природа внесла свої корективи. Мелітополь постраждав менше, в межах міста температура не так сильно опускалася. Це дозволило сформувати хороший урожай. Але тут пішли дощі, і , черешня лопається, вона гниє. Є перешкоди зі збору врожаю з боку природи. По-перше, дощі негативно впливають на якість, а по-друге вони просто «не пускають» бригади збирати черешню.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.