• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні 2021 рік може стати неврожайним
    Опубликовано: 2021-03-06 11:01:54

    Народний синоптик Леонід Горбань попередив, що 2021 рік може загрожувати продовольчій безпеці країни. Про це повідомляє unian.ua, пише agronews.ua.

    «2021 рік – рік Сатурна. Очікується найневрожайніший рік з усіх семи років під управлінням планет. А у 2024 році – дуже жорстока посуха. Я дав ці розрахунки у Верховну Раду і Кабмін», – резюмував він.

    В Україні початок весни в 2021 році буде морозним, температура повітря може опускатися до -7°С. За словами Горбаня, точно передбачити погодну картину на весь перший місяць весни – завдання не з легких, оскільки важливу роль відіграє несподіваний фактор – тонни снігу.

    «Перші сім днів березня очікуються мінусові температури: 1 і 2 березня буде близько 0°С, а з 3 по 7 березня – до -5°…-7°С», – зазначив він.

    Синоптик додав, що в березні є період дощів, і якщо вони підуть – буде проблема.

    «Київська дамба трошки потече. Хоча є така давня народна прикмета: Якщо Старий Новий рік випадає під молодий місяць, то чекайте великої води. А в цьому році навпаки: 13 січня був старий місяць», – пояснив Горбань.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.