• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Врожайність кукурудзи в ІМК на 80% вища за середню
    Опубликовано: 2020-12-09 11:03:00

    На початку грудня агрохолдинг ІМК завершив обмолот кукурудзи. Всього дану зернову культуру, яка є основною як за площею, так і за валовим намолотом в компанії, було змолочено з 69,2 тисяч гектарів, намолочено 645,5 тисяч тонн зерна при середній врожайності 93,3 ц/га. Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію компанії.

    В ІМК зазначають, що отримана врожайність на 77% перевищує середній показник врожайності кукурудзи в Україні (згідно з офіційними даними, станом на 30.11.2020 р. врожайність кукурудзи в середньому по країні становила 52,6 ц/га), как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    "Жоден з сезонів у сільському господарстві ніколи не є схожим за умовами до попереднього. 2020 рік - не виняток, його "унікальність" на собі відчули всі без виключення галузі економіки. І якщо для інших галузей визначальним фактором був коронавірус і спричинені ним карантинні заходи, то для аграріїв на пандемію наклались ще й відсутність вологи в ґрунті після безсніжної зими, холодна весна і сухе літо. Тим не менш, правильний підбір гібридного складу насіння, збалансована система живлення, якісна система захисту, а також застосування всіх доступних сучасних технологій дали змогу досягти результату фактично на рівні з кращими сезонами, вчергове підтвердивши стійке переконання виробничої команди ІМК, що якісна, високоінтенсивна технологія розкриває свій найвищий потенціал саме в несприятливі роки", - зазначив операційний директор ІМК Олександр Вержиховський.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.