• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На збір рекордного врожаю націлені аграрії Харківщини
    Опубликовано: 2017-07-26 17:30:26

    Урожайність в Харківській області збільшується із року в рік, повідомив голова Великобурлуцької районної державної адміністрації  Віктора Слиш,

     «В цілому, йде збільшення врожайності з року в рік», ― поінформував чиновник.

    Сільгосппідприємства південної частини району вже розпочали збирання ранніх зернових та гороху. Урожайність по району в середньому складає 30 ц/га.

    «Наш район розтягнутий із півдня на північ, і південні райони почали збирання ранніх зернових та гороху», ― повідомив Віктор Слиш.

    У планах району за місяць зібрати близько 180 тис. т урожаю.

    «Враховуючи подовженість району, то десь у нас на місяць буде збирання. За  оцінками спеціалістів, урожайність у нас буде в середньому до 40 ц/га. По валу плануємо зібрати десь 160-180 тис. т з кукурудзою, з пізніми культурами», ― запевнив посадовець.

    Наразі всі господарства району мають все необхідне для проведення збиральної кампанії.

    «Всі господарства забезпечені технікою, людьми, паливно-мастильними матеріалами. В залежності від того, як господарства розміщені по кліматичних умовах, плануємо в цілому завершити жнива протягом місяця», ―  розповів Віктор Слиш.

    Нагадаємо, сільгоспвиробники області планували цього року зібрати рекордні для Харківщини 4,5 млн т зернових. Приріст урожаю у Великобурлуцькому районі підтверджує наміри аграріїв області.


    zrada.today

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.