• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Барак Обама вбачає майбутнє у малих фермах та технологіях безпечності харчування
    Опубликовано: 2017-05-19 19:36:30

    «Політки можуть допомогти політикам, а енергія прийде від того, що люди роблять кожен день» - підкреслив 44-ий президент Америки Барак Обама під час інноваційного саміту Seeds&Chips в Мілані 9-го травня. Про це повідомляє Аgronews.ua.

    Метою саміту є зібрати експертів, які проведуть колективне обговорення щодо питань «зміни клімату, а також проблем, пов'язаних з постачанням поступово дефіцитних ресурсів продовольства більшій кількості населення світу.

    «Коли ми думаємо про такі питання, як продовольча безпека або зміна клімату, то в кінцевому рахунку, політики можуть допомогти політикам, але енергія, щоб домогтися змін, прийде від того, що люди роблять кожен день», - сказав пан Обама.

    «Це буде виходити від батьків, які стурбовані тим, який вплив зміна клімату може мати на дітей, а також від ділових людей, які говорять, як ми можемо використовувати менше енергії або витрачати менше ресурсів, у створенні нашої продукції. Це мільйони рішень, прийнятих в індивідуальному порядку тими, хто має можливість вносити зміни», - зазначив він.

    У цьому процесі Барак Обама декілька разів наголосив на важливості розвитку локальних ферм з використанням інноваційних технологій і того потенціалу ідей, проектів, рішень, які пропонують новатори з усього світу, у тому числі, на саміті Seeds&Chips.

     

    superagronom.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.