Барак Обама вбачає майбутнє у малих фермах та технологіях безпечності харчування

19 май, 19:36

«Політки можуть допомогти політикам, а енергія прийде від того, що люди роблять кожен день» - підкреслив 44-ий президент Америки Барак Обама під час інноваційного саміту Seeds&Chips в Мілані 9-го травня. Про це повідомляє Аgronews.ua.

Метою саміту є зібрати експертів, які проведуть колективне обговорення щодо питань «зміни клімату, а також проблем, пов'язаних з постачанням поступово дефіцитних ресурсів продовольства більшій кількості населення світу.

«Коли ми думаємо про такі питання, як продовольча безпека або зміна клімату, то в кінцевому рахунку, політики можуть допомогти політикам, але енергія, щоб домогтися змін, прийде від того, що люди роблять кожен день», - сказав пан Обама.

«Це буде виходити від батьків, які стурбовані тим, який вплив зміна клімату може мати на дітей, а також від ділових людей, які говорять, як ми можемо використовувати менше енергії або витрачати менше ресурсів, у створенні нашої продукції. Це мільйони рішень, прийнятих в індивідуальному порядку тими, хто має можливість вносити зміни», - зазначив він.

У цьому процесі Барак Обама декілька разів наголосив на важливості розвитку локальних ферм з використанням інноваційних технологій і того потенціалу ідей, проектів, рішень, які пропонують новатори з усього світу, у тому числі, на саміті Seeds&Chips.

 

superagronom.com


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304666.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM