• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему россияне окончательно забраковали Рошен
    Опубликовано: 2013-10-30 22:53:55
    Експерти Росспоживнагляду за підсумками інспекції в Україну виявили, що продукція кондитерських фабрик корпорації "Рошен" не відповідає сучасним вимогам безпеки і якості.

    Про це у середу 30 жовтня йдеться в повідомленні на сайті Росспоживнагляду.

    "За результатами інспекції виявлено, що кондитерська продукція фабрик "Рошен" виготовляється на підставі скасованих в РФ нормативних документів, що не відповідають сучасним вимогам за показниками мікробіологічної безпеки і якості продукції", - йдеться в повідомленні.

    Росспоживнагляд також зазначає, що забезпечення кондитерських фабрик молочною сировиною здійснюється з молокопереробних підприємств Вінницької області, що не допущені до постачання в РФ.

    "Виробничий контроль сировини та готової продукції на фабриках "Рошен" не забезпечує гарантії їх якості та безпеки", - підкреслюють російські ревізори.

    У Росспоживнагляді також заявили про можливість подальшого інспектування "за умови належного забезпечення ходу перевірочних заходів".

    При цьому російське відомство підкреслює, що Мінагрополітики України, як і раніше, не бажає вести конструктивний діалог.

    Раніше у прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства України заявили, що висновки Росспоживнагляду за результатами проведення перевірки українських кондитерських фабрик корпорації Roshen, в яких відомство заявляє про невідповідність продукції компанії санітарним нормам Російської Федерації, безпідставні та містить неправдиву інформацію.

    Нагадаємо, Росспоживнагляд у липні поточного року заборонив поставки в Росію шоколаду і цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках Roshen, через претензії до якості продукції. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.