• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цукровий буряк: прогнозовані доходи на 2024 рік
    Опубликовано: 2024-02-29 17:09:03

    Експерти вважають, що дохід від вирощування цукрового буряку цього року може бути меншим, ніж у попередні періоди, хоча культура залишається однією з найприбутковіших у середньостроковій перспективі. Про це заявив генеральний директор компанії "Галс Агро" Сергій Кравчук у співбесіді з Latifundist.com.

    За його словами, попри певні обмеження, фермери, які вирішать вкладатися у цукровий буряк, все одно матимуть більш високий дохід порівняно з вирощуванням зернових. Проте, Кравчук зауважив, що ці доходи можуть бути меншими у порівнянні з попередніми роками.

    Компанія "Галс Агро" має в своєму складі два цукрових заводи, які минулого року не працювали через обстановку бойових дій в їхній зоні. Однак у 2022 році один з заводів був відновлений, а другий заплановано запустити в роботу цього року.

    Сергій Кравчук пояснив, що цього року компанія не має наміру змінювати свою сівозміну. Він підкреслив, що оптимізована сівозміна враховує потреби холдингу у різних культурах для власного використання, таких як соя, кукурудза для тваринництва, а також цукровий буряк для роботи цукрових заводів, і енергетичні культури для біоенергетики.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.