• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фермерам Херсонщини пропонують модульні зерносховища: 147 заявок вже подано
    Опубликовано: 2024-02-12 14:04:18

    На Херсонщині у продовження співпраці з міжнародними організаціями, такими як Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO) та USAID АГРО, 147 фермерів вже подали заявки на отримання модульних зерносховищ. Про це повідомив перший заступник начальника Херсонської обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій.

    Згідно з інформацією, перші зерносховища мають надійти до області вже навесні.

    Зазначено, що заходи впроваджуються у рамках ініціативи FAO з підтримки українських аграріїв. Співпраця з такими міжнародними партнерами відкриває нові можливості для розвитку агропромислового сектора.

    Подальші плани передбачають прибуття перших зерносховищ у найближчі місяці. Це стане важливим кроком у покращенні умов зберігання продукції та забезпеченні фермерів необхідними ресурсами.

    Щодо впровадження модульних зерносховищ, вже сподіваються на позитивний вплив на аграрний сектор. Їх введення допоможе покращити якість зберігання, зменшити втрати і забезпечити стабільні умови для розвитку сільського господарства.

    Також важливою частиною підтримки фермерів стає надання безкоштовного насіння для весняної посівної. За програмою USAID АГРО, домогосподарства, що постраждали від війни, матимуть змогу отримати необхідні ресурси для початку нового виробництва.

    Програми підтримки фермерів від міжнародних та урядових організацій вже довели свою ефективність, що відображається в позитивних змінах у розвитку сільськогосподарського сектора.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.