• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, скільки коштує зберігання зерна в модульному зерносховищі
    Опубликовано: 2022-09-13 12:05:57

    Овальні модульні сховища — це найпростіший варіант зерносховищ, який найчастіше використовується в фермерських господарствах. Тут може зберігатись від 1 до 5 тис. т зерна. Про це розповів голова спілки «Борошномели України» Родіон Рибчинський,agronews.ua.

    Як розповів Родіон Рибчинський, на сьогодні є 4 потужні виробники таких зерносховищ: AGI (канадський виробник), а також американські — CHIEF, GSI і SCAFCO. За словами експерта, ці компанії пропонують не найдешевшу продукцію, але якісну.

    «Для прикладу зерносховища на 3 тис. т зерна коштувало $78 597, а на 5 тис. т — $111 927. Йдеться про модулі канадського виробництва. У вартість також входять вентилятори, тент та бокові стінки. Додатково слід врахувати доставку морем до Польщі, а з неї автотранспортом в Україну», — повідомив фахівець.

    Питомі витрати на 1 т зберігання зерна для модульних зерносховищ оцінюється від $41 до $50 в залежності від типорозміру і з урахуванням вартості для завантаження.

    «Знову ж таки негативний аспект, що ці модульні зерносховища виробляються в Північній Америці. Ну і слід врахувати, що для такого типу зберігання потрібна електроенергія для функціонування системи вентилювання», — додав він.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.