• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зерно нового врожаю не буде де зберігати
    Опубликовано: 2022-04-19 17:03:54

    Проблемою України є ще й те, що, скоріш за все, частину старого врожаю вивезти не вдасться, і тому може статись, що для нового врожаю не буде місця на елеваторах, поділився думкою керівник департаменту аграрного виробництва «Волинь-Зерно-Продукт» Ярослав Мазуренко. Про це повідомляє elevatorist.com, пише agronews.ua.

    «Старе зерно може зберігатися довго. В нормальних елеваторах воно може зберігатися і два, і три роки. Але проблема в тому, що елеваторні потужності не такі великі і в област,і в державі, щоб зберігати два-три роки. Ми не маємо такої змоги і тому нам треба вивозити зерно», — розповів Мазуренко.

    Зазначимо, що навіть якщо задіяти всі елеваторні потужності зберігання плюс можливості щодо зберігання у рукавах, то весь врожай без експорту зберегти в країні неможливо. Зараз же потужності зі зберігання, у зв’язку з війною, значно зменшаться.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.