• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Волині відкрили нове фруктосховище
    Опубликовано: 2021-10-07 18:05:30

    У селі Верхівка Волинської області ТзОВ «Астра» почало закладати яблука на зберігання в нове сховище потужністю 500 тонн з регульованим газовим середовищем. Про це повідомляють в управлінні агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, пише  agronews.ua.

    Будівництво нового сховища було розпочате у вересні 2020 року на 500 тонн з регульованим газовим середовищем, і у вересні цього року об’єкт було введено в експлуатацію. Новий урожай яблук вже поступає у нове сховище.

    «Зібрано перші 30 тонн яблук з врожайністю 48 тонн з гектара, прогнозується зібрати з врожайністю понад 50 тонн з гектара, – йдеться у повідомленні. – Господарство вирощує сорт Голден Делішес також є новопосаджені яблуні сорту Чемпіон».

    Керівник підприємства Василь Туриашвілі розповів, що перші яблуневі насадження з’явилися у 2013 році. Нині в господарстві 20 га під насадженнями яблуні, з них 6 га старого саду, 12 га новопосадженого, ще на 2 га готується площа під посадку.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.