• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ готує елеватори до приймання нового врожаю
    Опубликовано: 2021-06-17 15:01:44

    АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (ДПЗКУ) на даний час проводить перевірку матеріально-технічної бази підприємств філій на предмет їхньої готовності до приймання зерна нового врожаю. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє пресслужба товариства, пише agronews.ua.

    «Станом на 14 червня перевірку виробничо-технічних потужностей пройшли всі 9 філій східного регіону – Кальчицький, Легендарненський, Роївський, Солідарненський, Білоколодізький, Сахновщинський і Савинський елеватори, а також Харківський КХП №2 та Ізюмський КХП. Проведено перевірку і частини філій центрального регіону», – йдеться в повідомленні.

    Крім того, зазначається, що у філіях ДПЗКУ було проведено роботи зі збільшення енергоефективності підприємств, перевірку виробничо-технічних потужностей, вагового господарства та лабораторного обладнання.

    «Всі підприємства, які пройшли перевірку, готові для приймання та зберігання зерна майбутнього врожаю», – підкреслили в ДПЗКУ.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.