• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині завершується будівництво елеватора
    Опубликовано: 2021-04-10 15:02:06

    Данська компанія «ДФУ Агро» – філія групи «Дан-Фарм Україна» (належить данському холдингу AgroEast A/S) в Житомирській області завершує монтаж другої черги зерносховища. Устаткування поставить компанія KMZ Industries. Повідомляє Elevatorist, пише agronews.ua.

    «Свого часу при будівництві першої черги елеватора замовник вибрав іноземні силоси. Однак на цей раз, при розширенні потужностей, розглядав і українських виробників: і в кінці кінців надав перевагу обладнанню KMZ Industries», — повідомив регіональний менеджер компанії Юрій Мусієнко.

    Зазначається, що на елеваторі будуть зберігати зерно і комбікорми для тваринницького господарства. На об’єкті працюватимуть 5 конусних силосів загальною потужністю зберігання 1 456 т і транспортне обладнання продуктивністю 50 т/год.

    «Ми запропонували одну з останніх модифікацій нашого конусного силосу діаметром 7,3 м — з максимальним кутом нахилу 65о і новою системою розподілення повітря з зовнішньою розводкою оцинкованими трубами», — розповів Юрій Мусієнко.

    Він додав, що ці силоси спеціально використовуються для зберігання продуктів, які мають високу насипну щільність, схильні до залипання і зависання, зокрема, шротів і комбікормів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.