• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сполучені Штати збільшують площі посівів кукурудзи та сої
    Опубликовано: 2021-02-23 16:01:37

    Очікується, що площа посівів кукурудзи в США у 2021-22 маркетинговому році (вересень-серпень) зросте на 1,2 мільйона акрів до 92 мільйонів акрів завдяки високим цінам та очікуваному поверненню до нормальної посівної погоди. Про це повідомляє S&P Global Plats, пише agronews.ua.

    Прогнозується також збільшення посівної площі під соєю до 90 млн акрів (36,42 млн га), що на 6,9 млн акрів (3,9 млн га) більше, ніж у минулому році.

    “Зростання посівних площ кукурудзи та сої підтримуються більш високими цінами на сировинні товари та площами недосіву. Середні ціни на кукурудзу та сою у 2020-21 МР у США прогнозуються найвищими за останні 7 років”, – сказав головний економіст USDA Сет Майер.

    Згідно з даними, загальна площа посівів кукурудзи та сої в США в наступному сезоні складе рекордні 182 млн акрів (73,65 млн га).

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.