• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Англії породисту корову продали за 360 тис дол
    Опубликовано: 2021-02-20 15:05:44

    Породиста телиця на прізвисько Пош Спайс, названа так на честь однієї з учасниць групи Spice Girls, продана на аукціоні в англійському графстві Шропшир за 262 тис. фунтів стерлінгів (близько 360 тис. доларів). Про це повідомляє BBC, пише agronews.ua.
    Дорожнеча корови обумовлена ​​її незвичайною породою «Лімузин», але навіть для заводчиків така ціна стала несподіванкою. Останній ціновий рекорд на цей вид був зафіксований в 2014 році, коли телиця була продана рівно в два рази дешевше — за 131,2 тис. фунтів.

    Фермерка Крістін Вільямс, яка продала Пош Спайс, сказала, що виручені гроші на кшталт виграшу в лотерею.

    За її словами, покупець по достоїнству оцінив розумну і стильну однолітку з потужною харизмою.

    За словами Вільямс, називати корів іменами учасниць групи Spice Girls стало вже своєрідною традицією. Маму Пош Спайс (в групі це було сценічним ім’ям Вікторії Бекхем) звали Джинджер Спайс (сценічне ім’я Джері Холлівелл).

    Фермерка розповідає, що Джинджер Спайс була феноменальною красунею і три рази завойовувала головний приз на знаменитій виставці корів в шотландському Балморалі. Коли у неї народилася теличка, кажуть заводчики, відразу стало ясно, що вона буде не менш красивою, а значить можна вибрати ще одне ім’я з популярної групи.

    «Я закохалася в неї, як тільки побачила», — каже Вільямс про Пош Спайс.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.