• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Франція підтвердила спалах пташиного грипу на фермі на південному заході країни
    Опубликовано: 2020-12-09 10:02:53

    Спалах пташиного грипу високопатогенного штаму H5N8 підтверджено на качиній фермі на південному заході Франції. Про це у вівторок повідомило агентство Reuters з посиланням на Міністерство сільського господарства Франції, пише УНН.

    Таким чином, в країні офіційно підтверджений перший в цьому році спалах високопатогенного пташиного грипу на фермі, вказує Reuters. У листопаді цього року французькі експерти виявили в департаменті Верхня Корсика перший на території країни випадок пташиного грипу H5N8.

    В результаті було прийнято рішення знищити все поголів’я курей, що містилося там. Як зазначив міністр сільського господарства країни Жюльєн Денорманді, їх було забито близько 200-300. Після цього міністерство оголосило у Франції з 17 листопада підвищений рівень небезпеки поширення пташиного грипу.

    Раніше про виявлення спалаху пташиного грипу заявила влада декількох європейських країн.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.