• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ безкоштовно зберігатиме зерно впродовж двох місяців
    Опубликовано: 2020-11-08 13:01:17

    Державна продовольчо-зернова корпорація України з метою підтримки сільгосптоваровиробників впроваджує пільговий період на зберігання зерна пізніх зернових та олійних культур. Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію прес-служби ДПЗКУ.

    "Враховуючи складну економічну ситуацію в Україні в цілому та в агропромисловій галузі, зокрема, ми, як лідер на ринку зберігання зернових, прийняли рішення підтримати сільгоспвиробників та запровадили пільгове зберігання зернових та олійних культур на філіях корпорації. Сподіваємось, що це стане суттєвою підтримкою для аграріїв, допоможе їм заощадити кошти і краще підготуватись до наступної посівної", - зазначив в.о. голови правління корпорації Василь Коваленко.

    На період пільгового періоду плата за зберігання не нараховуватиметься протягом 60 днів. Пільги розповсюджуються тільки на послугу зі зберігання зерна.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.