• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку сезону елеватор АгроВісти зробив один оберт
    Опубликовано: 2019-12-08 12:09:33

    Елеватор компанії "АгроВіста" (правонаступника "УкрАгроКом") на Кіровоградщині в поточному сезоні прийняв понад 60 тис. т кукурудзи, що перевищує його загальну місткість одночасного зберігання зерна.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на agroportal.ua.

    Як розповів керуючий підприємством Олександр Йоник, справитися з таким обсягом зернових допомогло те, що одночасно з прийманням елеватор відвантажував зернові покупцям, а також розмістив частину зерна в пластикові рукави.

    "Поточного сезону ми запакували в рукави приблизно 5 тис. тонн пшениці і 4 тис. тонн кукурудзи. Це приблизно шоста частина від обсягу наших стаціонарних місткостей для зберігання", - уточнив керівник.

    Усього в 2019/20 МР елеватор прийняв і доробив майже 100 тис. т зернових і ще 15 тис. т соняшника, вирощених хліборобами господарства. З цього обсягу покупцям відвантажено вже більше 59 тис. т, що становить один повний оберт обсягу зберігання підприємства.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.