• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Барак Обама вбачає майбутнє у малих фермах та технологіях безпечності харчування
    Опубликовано: 2017-05-28 13:39:06

    «Політки можуть допомогти політикам, а енергія прийде від того, що люди роблять кожен день» - підкреслив 44-ий президент Америки Барак Обама під час інноваційного саміту Seeds&Chips в Мілані 9-го травня. Про це повідомляє Аgronews.ua.

    Метою саміту є зібрати експертів, які проведуть колективне обговорення щодо питань «зміни клімату, а також проблем, пов'язаних з постачанням поступово дефіцитних ресурсів продовольства більшій кількості населення світу.

    «Коли ми думаємо про такі питання, як продовольча безпека або зміна клімату, то в кінцевому рахунку, політики можуть допомогти політикам, але енергія, щоб домогтися змін, прийде від того, що люди роблять кожен день», - сказав пан Обама.

    «Це буде виходити від батьків, які стурбовані тим, який вплив зміна клімату може мати на дітей, а також від ділових людей, які говорять, як ми можемо використовувати менше енергії або витрачати менше ресурсів, у створенні нашої продукції. Це мільйони рішень, прийнятих в індивідуальному порядку тими, хто має можливість вносити зміни», - зазначив він.

    У цьому процесі Барак Обама декілька разів наголосив на важливості розвитку локальних ферм з використанням інноваційних технологій і того потенціалу ідей, проектів, рішень, які пропонують новатори з усього світу, у тому числі, на саміті Seeds&Chips.

    Велика частина його особистої конференції, яка тривала понад годину, зайняла розмова пана Обами з Семом Касс, який працював у Білому дім в якості старшого радника з питань політики в області харчування і на даний час є інвестором, зацікавленим у нових продуктах, що змінюють ставлення до їжі і підвищують її якість та забезпечують безпечність.

    Одним з гострих моментів було питання Сема Касса щодо Кліматичної Паризької Угоди 2015 року. Адже Президент Дональд Трамп пригрозив вийти з угоди, у якій майже 200 країн домовилися працювати, щоб знизити викиди парникових газів. Пан Обама відповів, що сьогоднішня адміністрація має дещо іншу точку зору на вирішення енергетичних питань, але також зазначив, що за останні 8 років в Америці приватний сектор побачив великі перспективи у розвитку чистої енергетики, зеленої енергетики і це значний прогрес.

    Довідка: Саміт Global Food Innovation Summit Seeds&Chips проходить в Мілані (Італія) з 8 по 11 травня 2017 року (Fiera Milano -Rho). Програма Seeds&Chips включає чотири дні конференцій і семінарів, присвячених основним питанням, пов'язаним з глобальними проблемами харчування і інноваціями: від нових технологій виробництва харчових продуктів та харчування в майбутньому до продовольчої безпеки і права на здорову і доступну їжу для всіх. Понад 200 міжнародних доповідачів - від світових експертів галузі та інвесторів до політиків, обмінюються точками зору на найбільші глобальні проблеми, що стоять перед виробництвом продуктів харчування.

     AgroNews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.