• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині вироблятимуть органічне м’ясо
    Опубликовано: 2016-10-15 15:30:00

    Приватне підприємство «Галекс-Агро» (Житомирська область) до кінця 2016 року планує запустити підприємство з переробки органічного м’яса. Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

    З вересня 2014 року «Галекс-Агро» має статус племінного репродуктора з розведення ВРХ Симентальської породи.

    Довідка: «Галекс-Агро» засноване у 2008 році та входить до швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні, 2012-2016 рр». Займається виробництвом органічної сертифікованої продукції рослинництва та тваринництва. Господарство вирощує продукцію на площі 8750 га і сертифіковане як органічне землеробство. Вся продукція сертифікована міжнародним сертифікаційним органом ТОВ «Органік Стандарт», схвалена як органічна та відповідає вимогам стандарту Bio Suisse (Швейцарія).

    У групу компаній «Галекс-Агро» входить ТОВ «Органік Мілк» ‒ перший в Україні завод із виробництва сертифікованої органічної молочної продукції.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.