На Житомирщині вироблятимуть органічне м’ясо

15 окт, 15:30

Приватне підприємство «Галекс-Агро» (Житомирська область) до кінця 2016 року планує запустити підприємство з переробки органічного м’яса. Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

З вересня 2014 року «Галекс-Агро» має статус племінного репродуктора з розведення ВРХ Симентальської породи.

Довідка: «Галекс-Агро» засноване у 2008 році та входить до швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні, 2012-2016 рр». Займається виробництвом органічної сертифікованої продукції рослинництва та тваринництва. Господарство вирощує продукцію на площі 8750 га і сертифіковане як органічне землеробство. Вся продукція сертифікована міжнародним сертифікаційним органом ТОВ «Органік Стандарт», схвалена як органічна та відповідає вимогам стандарту Bio Suisse (Швейцарія).

У групу компаній «Галекс-Агро» входить ТОВ «Органік Мілк» ‒ перший в Україні завод із виробництва сертифікованої органічної молочної продукції.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/300953.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM