• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На китайських ринках живої птиці виявлено вірус пташиного грипу H7N9
    Опубликовано: 2013-12-16 17:30:00

    Аналіз зразків, узятих на двох ринках живої птиці в провінції Гуандун (Південний Китай), показав наявність в них вірусу пташиного грипу H7N9, підтвердили провінційні органи охорони здоров'я.

    Управління охорони здоров'я провінції Гуандун повідомило, що тести на вірус дали позитивні результати для трьох зразків, взятих на двох ринках живої птиці, обидва цих ринку розташовані в місті Шеньчжень.

    Напередодні група з контролю ситуації з вірусом H7N9 зібрала 70 зразків з 13 ринків живої птиці в Шеньчжені.

    Три зразки були взяті з обробних дощок, з пташиних екскрементів і з інструментів для обскубування тушок, повідомляє агентство Синьхуа. Органи охорони здоров'я провінції Гуандун попередила населення про ризик передачі грипу H7N9, пише agronews.

    У Китаї вчора були підтверджені 3 нових випадки інфікування людини вірусом грипу H7N9, 2 випадки були зафіксовані в Сянгані, а один — в провінції Чжецзян (Східний Китай). Місцева влада посилили профілактичні заходи.

    У континентальній частині Китаю на даний момент були підтверджені 140 випадків інфікування людини вірусом пташиного грипу H7N9, 87 осіб з числа цих пацієнтів одужали.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.