• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зернотрейдеры кардинально сменят тактику
    Опубликовано: 2013-10-23 23:17:42

    В Україні є чимало зернотрейдерів, для яких було б доцільно створювати свій власний парк для перевезення вантажів, не розраховуючи на потужності «Укрзалізниці». Про це в ході Українського форуму транспортної інфраструктури минулого тижня заявив заступник голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації Роман Насиров.
    «Кожен трейдер повинен вирішити це для себе сам, виходячи з ряду факторів: наскільки економічно вигідна дана інвестиція, який додатковий обсяг навантаження це дасть і наскільки інвестиційні можливості того чи іншого трейдера дозволяють йому це зробити. У цього бізнесу великий період окупності, і його маржинальність буде істотно менша, ніж рентабельність самого трейдерства», — сказав Насиров.
    За словами заступника голови Державної продовольчо-зернової корпорації, Україна дуже добре укомплектована піввагонами, але відчувається різкий брак вагонів-зерновозів — за підрахунками ДПЗКУ, щоб забезпечити потреби зернотрейдерів, необхідно ще близько 7 тисяч зерновозів.
    Він також заявив, що державна продовольчо-зернова корпорація вже прийняла рішення придбати для власних потреб 2-3 тис. вагонів-зерновозів.
    Довідка: раніше Укрзалізниця повідомляла, що трейдери часто створюють штучний дефіцит зерновозів, подовгу затримуючи вагони і використовуючи їх як склади на колесах.

     

    agravery

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.