• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Біржові ціни на зернові та сою знизились
    Опубликовано: 2012-12-10 10:16:04

    Біржові ціни на зернові та сою знизились


    Ринок сої закрився зниженням котирувань на 2% на тлі суттєвого просідання біржової ціни на кукурудзу внаслідок низьких темпів експорту і прогнозів в цілому сприятливих погодних умов для виробників сої в Південній Америці. Незначну підтримку ринку надала інформація про початок продажу партії американської сої до Китаю. Зазначимо, що соєвий ринок суттєво зріс починаючи з середини листопада і зараз спостерігається певна корекція.


    Ринок кукурудзи торгувався в п’ятницю нижче на 5,91% внаслідок повідомлення про закупівлю Тайванню бразильської кукурудзи на $ 25 за тонну дешевше, ніж вартує американська кукурудза. Таким чином, низька ціна південноамериканської кукурудзи продовжує руйнувати американський кукурудзяний експорт. Додатковий тиск спричинило очікування покращення погодних умов в Південній Америці і зокрема очікування більш сухого періоду.


    Ціни на пшеничні ф’ючерсні продемонстрували незначне пониження – на 0,37%, яке відбулося під тиском кукурудзяного і соєвого ринків. Підтримку пшеничному ринку продовжує надавати триваюча посуха в озимому пшеничному поясі Сполучених Штатів.


    Источник agriagency

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.