• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗАТ «Оболонь» отримало престижну нагороду за якість
    Опубликовано: 2005-11-11 09:14:00
    8 листопада в рамках Європейського тижня якості в Україні розпочав роботу Міжнародний «Дні якості в Києві’2005», присвячений Всесвітньому дню якості.
    Центральним заходом у стала церемонія нагородження переможців 10-го Українського національного конкурсу якості та Всеукраїнського конкурсу «Чемпіон чемпіонів з якості 10-річчя» (1996-2005 рр.). Титул абсолютного переможця і чемпіона з якості 10-річчя здобуло закрите акціонерне товариство «Оболонь».
    На головному заводі ЗАТ «Оболонь» в 1998 році вперше в галузі була впроваджена та сертифікована система управління якістю у відповідності до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:1994. В 2001 році система була вдосконалена і сертифікована на відповідність вимогам ISO 9001:2000 «Системи управління якістю».
    На даний час система управління підприємством вдосконалюється згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 14001:2004 «Системи управління навколишнім середовищем» та національного стандарту Д! СТУ 4161 - 2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів» (HACCP).
    За словами генерального директора компанії Олександра Пучка, «Оболонь» розпочала роботу над впровадженням системи управління якістю у своїх численних представництвах по Україні. «Від самого початку існування підприємства менеджмент і весь колектив ЗАТ «Оболонь» керувались, перш за все, принципами якості. Спочатку це була направленість на високу якість продукції, сьогодні - це якість функціонування всіх процесів підприємства, задоволення потреб споживачів, партнерів та інших зацікавлених сторін».
    Сьогодні ЗАТ «Оболонь» разом з Українською асоціацією якості активно працюють над залученням широкого кола вітчизняих підприємств до руху за якість.
    ЗАТ «Оболонь» - лідер обезьної галузі України. З початку року компанія випустила 66,1 млн. дал а, збільшивши виробництво на 38,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2005 року. ! Зокрема у жовтні було випущено 6,2 млн. дал а, приріст в по! рівнянні з жовтнем 2004 року склав 41,6%.
    За підсумками 10 місяців 2005 року акціонерне товариство випередило темпи росту ринку а в Україні на 22%.
    Успішне втілення ряду маркетингових програм, виведення на ринок нових перспективних сортів а закріпило позиції компанії в основних цінових сегментах та збільшило її долю в загальному випуску продукції до 31,9%, при цьому приріст склав 3,6%.
    Доля ЗАТ «Оболонь» на внутрішньому ринку за результатами десяти місяців 2005 року зросла до 25,9% (приріст +3,9% в порівнянні з аналогічним періодом 2004 року).
    В планах ЗАТ «Оболонь» на наступний рік - розробка та випуск нових торгових марок, подальше втілення стратегічних програм розвитку виробництва та розширення карти експорту.
    Оболонь-Україна
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.