• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні стартує виробництво азотно-сіркових добрив
    Опубликовано: 2023-11-22 17:01:00

    В Україні стартувало виробництво нового азотно-сіркового добрива з тіосульфатом амонію (ATS) за ініціативи Національного імпортера та виробника мінеральних добрив "Українська агропромислова група" (УАПГ). За даними пресслужби компанії, це є другий власний локальний продукт УАПГ, що розширює їхній асортимент, після представлення рідких комплексних добрив під торговою маркою MIXTURE-RKD у 2020 році.

    Цей продукт є власноруч розробленим і повністю вітчизняним, включаючи виробничу лінію, технологічний цикл і власне сировину. Співвласник УАПГ, Володимир Трюхан, зазначив, що це рішення дозволило створити значну кількість робочих місць. Зараз обсяги виробництва тіосульфату амонію (ATS) становлять 600 тонн щомісяця, але компанія планує збільшити цей обсяг до 3000 тонн на місяць протягом наступного року.

    Трюхан зауважив, що нове добриво УАПГ не поступається за якістю імпортним аналогам, але при цьому відрізняється більш доступною ціною. Вартість тіосульфату амонію (ATS) від УАПГ становить 21,800 грн/т налив, що робить його привабливим вибором для внутрішнього ринку.

    Тіосульфат амонію (ATS) представляє собою чистий, рідкий розчин, який містить 12% азоту і 26% сірки, що робить його ефективним добривом для різноманітних культур та грунтів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.