• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні черговий обвал цін на огірки
    Опубликовано: 2023-07-22 16:49:52

    На українському ринку зберігається тенденція зниження цін на огірки, повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Знижувати відпускні ціни в даному сегменті виробників змушує відразу кілька чинників, але основною причиною такого цінового тренда гравці ринку називають дуже високу пропозицію огірка на ринку.

    Згідно з даними щоденного моніторингу проєкту, сьогодні українські тепличні комбінати пропонують до продажу огірок по 10-20 грн/кг ($0,27-0,55/кг), що в середньому на 33% дешевше, ніж наприкінці минулого робочого тижня.

    За словами операторів ринку, поточного тижня в продаж почали масово надходити огірки з літніх теплиць і відкритого ґрунту за нижчими цінами, ніж озвучували представники тепличних комбінатів. Крім того, торгово-закупівельна діяльність у сегменті огірків була малоактивною. В умовах, що склалися, продавці прийняли рішення переглянути ціни на огірки в бік зниження, щоб уникнути накопичення на складах нереалізованої продукції.

    Зазначимо, що наразі ціни на огірок в Україні вже опустилися в середньому на 38% нижче за торішній рівень в аналогічний період. При цьому більшість операторів ринку прогнозують подальше здешевлення в цьому сегменті.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.