• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий вид фрукту - плюеррі: гібрид сливи та вишні
    Опубликовано: 2023-06-29 14:08:29

    Вчені представили новий гібридний фрукт, який отримав назву «плюеррі». Цей фрукт є результатом поєднання сливи та вишні, і його особливість полягає у поєднанні смакових характеристик обох батьківських рослин.

    Плюеррі створений спеціально для любителів слив та вишень. Цей гібрид надзвичайно солодкий та соковитий, що робить його особливо привабливим для гурманів.

    Смак цього фрукту може змінюватися в залежності від співвідношення між сливою та вишнею. Деякі плюеррі можуть бути надзвичайно солодкими з маленьким кісточками, які нагадують невеликі кісточки вишень.

    Створення гібридного фрукту відкриває нові перспективи для сільськогосподарської галузі та задовольняє попит споживачів на нові, незвичайні смаки та сорти фруктів.

    Завдяки новітнім технологіям та гібридному вирощуванню, дослідники продовжують працювати над створенням нових інноваційних гібридів фруктів, що відповідають сучасним вимогам споживачів.

    agrinews.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.