• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інновації в агросфері: Ukravit впроваджує автоматизований відбір ґрунту та революціонізує сільське господарство
    Опубликовано: 2024-01-18 15:07:32

    У 2023 році фахівці компанії Ukravit впровадили нову послугу - автоматизований відбір ґрунту із прив'язкою до GPS-координат, щоб забезпечити максимальну точність дослідження ґрунтів. Цей інноваційний підхід дозволяє створювати детальні карти забезпеченості поля елементами живлення та впроваджувати елементи точного землеробства.

    За даними компанії, попит на дослідження ґрунтів, насіння і добрив у 2023 році зросли, а дослідження ґрунтів становили приблизно 20% від загального обсягу. Особливий інтерес виявили господарства з полями низької родючості та внаслідок зменшення використання основних добрив.

    Однією з важливих тенденцій останніх років є збільшення посівних площ під соєю та дефіцит висококондиційного посівного матеріалу. Керівник департаменту агротехнологій Ukravit, Олександр Мигловець, підкреслив необхідність дослідження насіння для визначення їх посівної якості та фітопатології.

    Незважаючи на складнощі з експортом, вітчизняні аграрії зуміли реалізувати врожай на закордонні ринки та масово досліджували збіжжя на показники якості та безпеки.

    Керівник сервісно-технологічного відділу Ukravit, Сергій Сальніков, зазначив, що вимоги країн ЄС до нормування залишків пестицидів і мікотоксинів у продукції стають жорсткішими. Ukravit Institute, який має акредитацію відповідно до ISO/IEC 17025, готовий відповісти на ці вимоги та спростити процес реалізації врожаю за кордоном.

    Українські аграрії високо оцінили впроваджені інновації, які дозволили підвищити точність досліджень та забезпечити високу якість продукції. Активне впровадження сучасних технологій у сільське господарство дозволяє підтримувати високі стандарти ефективності та безпеки в агросфері.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.