• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сільське господарство стане одним з 5 напрямків Фонду розвитку України
    Опубликовано: 2023-06-28 10:43:27

    Сільське господарство стане одним з 5 напрямків Фонду розвитку України

    Сільське господарство стане одним з п'яти секторів економіки, на якому зосередиться Фонд розвитку України (UDF).

    Про це повідомляє Міністерство економіки України.

    «UDF зосередиться на п’яти ключових секторах української економіки – енергетика, інфраструктура, сільське господарство, виробництво та ІТ, охоплюючи потенційний інвестиційний ринок у понад $50 млрд для приватного капіталу», — йдеться у повідомленні.

    Фонд створений як національна фінансова установа розвитку, яку спонсорує Міністерство економіки України. Він доповнить роботу інших міжнародних інституцій шляхом збільшення кількості якісних інвестиційних можливостей для приватного капіталу для участі у відбудові України. Консультативна група з фінансових ринків BlackRock надає консультації Мінекономіки на безоплатній основі.

    UDF генеруватиме рішення та фінансові інструменти для зниження ризиків, зокрема — приєднати Україну до інвестиційних проєктів через широку державну підтримку та усунути прогалини у фінансуванні шляхом пільгового фінансування і надання підтримки в підготовці проєкту.

    Нагадаємо, Експортно-кредитне агентство (ЕКА) страхуватиме від воєнних ризиків інвестиції українських та іноземних компаній в Україні.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.