• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аналітики прогнозують зростання виробництва пшениці в Україні
    Опубликовано: 2023-06-14 17:04:50

    Світовий врожай пшениці у 2023/24 МР прогнозується на рівні 800,19 млн т (+10,4 млн т до минулого показника). Про це свідчать дані звіту експертів USDA за червень, пише Kurkul.com.

    Світовий врожай пшениці у 2023/24 МР прогнозується на рівні 800,19 млн т (+10,4 млн т до минулого показника). Про це свідчать дані звіту експертів USDA за червень, пише agronews.ua.

    «Зростання відбудеться головним чином за рахунок збільшення виробництва для росії, Індії, ЄС та України», — зазначається у звіті.

    Експерти USDA прогнозують врожай пшениці в Україні в новому 2023/24 МР на рівні 17,5 млн т, що на 1 млн т більше за попередній прогноз.

    «Врожай в Україні зросте за сприятливих погодних умов на Півдні України, але виробництво залишається нижчим за минулий рік на зменшених площах збирання», — зазначили в USDA.

    Також експерти USDA прогнозують, що експорт пшениці з України збільшиться на 0,5 млн т (10 млн т в минулому звіті). Кінцеві запаси зменшаться з 1,7 млн т до 1,69 млн т.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.