• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЕКА страхуватиме інвестиції в сфері переробної промисловості та експорту України
    Опубликовано: 2023-05-31 12:21:45

    ЕКА страхуватиме інвестиції в сфері переробної промисловості та експорту України

    Експортно-кредитне агентство (ЕКА) страхуватиме від воєнних ризиків інвестиції українських та іноземних компаній в Україні.

    Відповідне рішення ухвалила Верховна Рада, пише Економічна правда.

    «Законопроєкт №9015 розширює можливості ЕКА, дозволяючи йому здійснювати страхування і перестрахування прямих інвестицій, зокрема страхування інвестицій в Україні від ризиків, що можуть бути спричинені збройною агресією, бойовими діями та/або тероризмом», — пише видання.

    Згідно законопроєкту, страхування здійснюється винятково за умови спрямування інвестицій на створення об'єктів та інфраструктури, необхідної для розвитку переробної промисловості та експорту товарів (робіт, послуг) українського походження.

    Наразі ЕКА страхує експортні контракти та має право страхувати інвестиції з України до інших країн. Цей законопроєкт передбачає розширення його мандата на страхування інвестицій в Україну.

    Нагадаємо, іноземні судна отримуватимуть компенсацію від України в разі їх пошкодження.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.