• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні активізувався попит на моркву
    Опубликовано: 2023-05-06 15:15:47

    В Україні активізувався попит на моркву

    На поточному тижні в більшості областей України відзначено підвищення цін на моркву, повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Основною причиною позитивних коригувань, за словами фахівців, є сезонне скорочення пропозиції якісної продукції на тлі підвищення закупівельної активності оптових компаній.

    Сьогодні оптові партії моркви надходять у продаж по 33-40грн/кг ($0,90-1,09/кг), що в середньому на 14% дорожче, ніж наприкінці минулого робочого тижня. Позитивну цінову динаміку експерти проєкту пояснюють сезонним виснаженням запасів якісної продукції в українських господарствах. За інформацією учасників ринку, оптові компанії дедалі частіше зазнають труднощів із придбанням необхідних обсягів моркви високої якості.

    Варто зазначити, що наразі виробники України вже ведуть продажі моркви в середньому в 3 рази дорожче, ніж наприкінці квітня минулого року. При цьому, гравці ринку не виключають ймовірності подальшого подорожчання цієї продукції за умови, що попит на моркву утримуватиметься на тому самому рівні.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.