• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені представили супер врожайний сорт малини
    Опубликовано: 2023-03-30 17:01:40

    EarlyBell™ («N1237.057») — це остання версія від Pacific Berries, спільної програми селекції між Plant & Food Research у Новій Зеландії та Northwest Plant Company у Вашингтоні, США. Про це повідомляє agronews.ua.

    Сорт має хорошу зимостійкість, плоди дозрівають на початку сезону і добре піддаються машинному збиранню. Ягоди мають помірний ступінь Брикса, подібний до промислового стандарту Мікера, тверді та середнього розміру, з хорошими властивостями IQF (індивідуальна швидка заморозка).

    Ліза Джонс, селекціонер Pacific Berries, каже, що новий сорт відповідає потребам як виробників малини, так і переробників.

    «Наша селекційна програма зосереджена на характеристиках, необхідних виробникам, таких як висока врожайність і стійкість до хвороб, а також на характеристиках, необхідних для переробки, таких як здатність до швидкого заморожування та хороший смак. EarlyBell™ спеціально призначений для виробників, які хочуть продовжити період збору врожаю, досягнувши зрілості плодів приблизно на 1-3 тижні раніше, ніж багато популярних стандартних сортів. Це чудовий, твердий плід із сильним терпким смаком, який задовольнить потреби переробників малини».

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.