• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Опади в Аргентині та морози в Україні найближчим часом впливатимуть на ринки зерна
    Опубликовано: 2023-01-08 10:19:20

    Опади в Аргентині та морози в Україні найближчим часом впливатимуть на ринки зерна

    Увага трейдерів прикута до погодних чинників, які найбільше впливатимуть на ринки сільгоспкультур в 1-му кварталі, зокрема до посухи, яка продовжує погіршувати прогнози врожаю в Аргентині, та погоди в Україні, що не дозволила зібрати урожай кукурудзи.

    На кінець грудня в Україні кукурудза обмолочена лише на 81% площ, проте суха погода січні дозволила аграріям продовжити збирання майже без втрат. Наступного тижня очікується незначне зниження температури, що за відсутності опадів підсушить ґрунт та прискорить збирання.

    В Аргентині зберігається суха погода, а наступного тижня очікується підвищення температур. Вже з середини тижня рясні зливи зменшать спеку та покращать стан посівів сої та кукурудзи, що страждають від посухи.

    На півдні Бразилії зберігається дефіцит опадів, але наприкінці тижня фронт принесе туди дощі. У північних та центральних регіонах достатня кількість опадів сприяє розвитку посівів сої та кукурудзи першого врожаю.

    На Середньому Заході та Центральних і Південних Рівнинах США очікуються опади у вигляді снігу та дощу, але температури перевищують норму, що продовжує покращувати стан посівів озимої пшениці.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.