• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Особливості вибору кормових добавок
    Опубликовано: 2023-01-07 23:10:15

    Особливості вибору кормових добавок

    Вже не перший рік фермери прагнуть покращити якість своєї продукції. І в цьому їм допомагають кормові добавки для сільськогосподарських тварин. Це універсальний помічник, який дозволяє контролювати раціон харчування корів, свиней та птахів. Правильно підібраний та оптимально збалансований раціон для домашніх тварин – запорука здоров’я та гарного самопочуття. Сьогодні виробники пропонують найрізноманітніші продукти, тому вибрати потрібні корми не так просто. Особливо, якщо у вас немає досвіду.

    Вибір - Кормові добавки – високоякісні кормові добавки. Завдяки їм тварини відмінно набирають вагу  та швидко ростуть.

    Выбор - Кормовые добавки – обравши продукцію саме цієї компанії, ви можете бути впевнені у безпеці і ефективності всього асортименту продукції.  В онлайн-каталозі представлено різні види продукції. Це  кормові добавки для птахів, кормові добавки для свиней, кормові фосфати. Також у продажу є вітаміни для тварин, кормові фітопрепарати для профілактики і лікування тварин.

    В чому особливість кормових добавок

    В останні роки кормові добавки користуються особливою популярністю. Це насичені білками харчові складові, які подрібнюють за спеціальною технологією. Їх особливість в тому, що вони містять певну концентрацію мінералів і біологічно активних речовин.  Як правило, кормові добавки – основа для різних комбікормів, які активно використовуються у різних галузях тваринництва. Правильно підібрані кормові добавки дозволяють вирішити одразу кілька завдань, зокрема це забезпечення потреби у життєво важливих мікроелементах.

    Яка користь кормових добавок

    Як показує досвід, щоб досягти бажаного результату і кормові добавки правильно працювали, варто врахувати кілька нюансів. Зокрема, важливо врахувати, яким кормом живляться тварини. Найчастіше це зерно, але варто зважати на складну засвоюваність.

    В організмі тварин не синтезуються ферменти, які розщеплюють вуглеводи.  Це означає, що зернову їжу важко перетравлювати. Виручать в такій ситуації високоякісні кормові добавки. Вони активно розщеплюють некрохмалисті полісахариди.

    Ще один важливий нюанс – використання додаткових компонентів допомагає компенсувати недолік протеїнів при вживанні в їжу тільки рослин. Тобто це дозволяє знизити витрати на основні корми для тварин.

    Висновок

    Наявність кормових добавок у раціоні позитивно впливають на вирощування великорогатої худоби, свиней та курей. Вони допомагають набирати масу, підтримувати здоров'я тварини, допомагати їй у боротьбі зі стресом. І це, своєю чергою, впливає на продуктивність і якість продукту фермера.
    Отже, метою використовування кормових добавок є збільшення ефективності застосування поживних речовин.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.