• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Визначено декілька маршрутів у Європі, які сумісні з українськими вагонами-хоперами
    Опубликовано: 2022-12-21 12:39:15

    Визначено декілька маршрутів у Європі, які сумісні з українськими вагонами-хоперами

    Визначено 4 маршрути у Європі, які сумісні з українськими вагонами-хоперами
    Джерело фото: Railfreight

    Консалтингова компанія DB Engineering&Consulting визначила кілька маршрутів у Європі, які сумісні з українськими вагонами-хоперами. За наведеними маршрутами можна дістатися загалом до чотирьох морських портів, пише Railfreight..

    Зазначається, що українські вагони-хоппери вищі та ширші за європейські. Однак перевантаження на кордоні займає багато часу. Тому питання полягало в тому, до яких портів можна дістатися без перевантаження.

    «‎З 12 вибраних портів чотири порти були визначені такими, до яких можна дістатися українськими хоперами: німецькі Гамбург і Росток, польський Гданськ та румунська Констанца. Загалом прийнято десять маршрутів. У дослідженні розглядався вантажний вагон типу 19-752», — пише видання. ‎ 

    Були також визначені як нездійсненні для таких перевезень чотири країни: Італія, Хорватія, Словенія та Чехія. Це означає, що такі порти як Рієка, Трієст або Генуя, не є варіантом для українських хоперів як кінцевого пункту призначення.

    «На наступних кроках необхідно розглянути та розв'язувати інші питання технічної сумісності з європейськими стандартами, такі як правила безпеки, зниження шуму та сертифікація систем зміни візків (сертифікат ECM)», — прокоментувала німецька консалтингова фірма.

    Проте, як пише транспортне видання, не зважаючи на те, що вагони-хопери можуть вмістити значно більші обсяги сільськогосподарських вантажів, ніж контейнери, в останніх також є прихильники.

    Нагадаємо, в Мінекономіки заявили, що об'єктивні шанси для організації транзиту українських товарів через Білорусь наразі відсутні через безпекові ризики. 

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.