• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо умови, за яких росія порушить зернову угоду
    Опубликовано: 2022-08-28 13:25:49

    Названо умови, за яких росія порушить зернову угоду

    росія готується порушити зернову угоду. Таку думку висловив керівник проєкту «Інститут Чорноморських стратегічних досліджень» Андрій Клименко на сторінці у Facebook.

    «Те, що вона (росія — ред.) її порушить — до ворожки не ходи. Сумнівів у моніторингової групи не було ніколи. А вчора-сьогодні вже з’явилися відповідні натяки (вкиди) в ЗМІ рф», — пояснює експерт.

    За словами Клименка, рф пішла на стамбульські домовленості лише за однієї причини — їм дуже потрібне припинення вогню та перемир’я (з відомими цілями), і вони розглядають зернові домовленості як крок до припинення вогню.

    «Отже, вони порушать зернові домовленості, як тільки зрозуміють, що будь-які перемовини з Україною щодо припинення вогню — це нездійснені мрії», — вважає експерт.

    Андрій Клименко підкреслює, що «з сьогоднішнього дня треба бути ще уважнішими», тому що партнер по зерновій ініціативі — президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган — абсолютно однозначно висловився щодо деокупації Криму і підтримав територіальну цілісність та суверенітет України.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.