• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські порти сьогодні приймуть ще два судна під завантаження зерном
    Опубликовано: 2022-08-21 13:34:07

    Українські порти сьогодні приймуть ще два судна під завантаження зерном

    Порти Чорноморськ» та «Південний» 12 серпня приймуть ще два судна під завантаження понад 40 тисяч тонн українського зерна – Brave Commander та Petrel S.

    Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

    «Сьогодні «Чорноморськ» та «Південний» приймуть ще 2 судна під завантаження – Brave Commander та Petrel S. На них буде завантажено понад 40 тисяч тонн українського зерна», – йдеться в повідомленні.

    У міністерстві підтвердили, що 12 серпня вийшов п’ятий караван із агропродукцією із українських портів. В його складі судно Sormovskiy 12, яке вийшло з порту «Чорноморськ», та балкер Star Laura – з порту «Південний». На їх борту понад 63 тисяч тонн агропродукції.

    Star Laura стало першим судном класу Panamax, яке вийшло з порту «Південний» з початку реалізації «зернової ініціативи», та третім у загальному переліку суден-велетнів, які уже прямують «зерновим коридором».

    Як повідомлялось, гуманітарним морським коридором з українських портів вдалося вивезти близько 375 тисяч тонн зернових вантажів та інших продуктів харчування.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.