• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Імпорт молочних продуктів з України в Казахстан з початку року скоротився майже на чверть
    Опубликовано: 2022-08-20 08:23:25

    Імпорт молочних продуктів з України в Казахстан з початку року скоротився майже на чверть

    Казахський портал LS розмістив інфографіку, як змінився товарообіг Казахстану з Україною за перше півріччя. Використано дані Комітету держдоходів Казахстану.

    Експорт із Казахстану в Україну за І півріччя 2022 року перевищив $208 млн, що на 2,7% менше, ніж за аналогічний період 2021 року. Головними товарами є нафтові гази та газоподібні вуглеводні (пропан, бутан, природний газ). Їх постачання збільшилося на 27,8%. Також Казахстан продавав Україні вугілля, добрива, феросплави, металопрокат, необроблений цинк, сірку, рис тощо.

    У той же час імпорт із України за звітний період скоротився на 38,3%, до $117,5 млн. З України завозилися кондитерські вироби, молочні продукти (скорочення імпорту на 23,9%) , м’ясо птахів, ліки, обладнання, папір, картон, меблі, вироби з кераміки та чорних металів

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.