• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін змінив умови надання грантів на сади, теплиці та переробку
    Опубликовано: 2022-08-13 09:45:58

    Кабмін змінив умови надання грантів на сади, теплиці та переробку

    Кабінет Міністрів України на засіданні 5 серпня вніс зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

    Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

    «Зазначені зміни спрямовані на розширення переліку напрямів витрат, які покриваються за рахунок грантів, а саме — для закупівлі ліцензійного програмного забезпечення, тварин, товарів та послуг, пов’язаних з виробництвом продукції/наданням послуг; послуг маркетингу та реклами; орендної плати за обладнання; придбання концесії на здійснення господарської діяльності», — написав посадовець.

    Крім того, уточнено умови подання заяв на отримання мікрогранту; встановлено необхідну кількість балів для прийняття рішення про надання мікрогранту або про відмову у наданні мікрогранту. Надано можливість отримувачу доопрацювати бізнес-план для подальшого розгляду заяви Державним центром зайнятості.

    Також внесено ряд змін до Порядку надання грантів на створення або розвиток переробних підприємств, якими, серед іншого, передбачено, що отримувач може отримувати один грант або для створення одного нового переробного підприємства, або збільшення потужностей існуючих виробництв переробних підприємств. Також диференційовано кількість працевлаштованих залежно від розміру наданого гранту.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.