• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цукровому буряку прогнозують високу рентабельність
    Опубликовано: 2022-07-06 13:07:52

    25% площ, з яких цукровий буряк надходитиме на переробку до цукрових заводів «Укрпромінвест-Агро» у поточному році, — поля учасників партнерської програми компанії. Про це йшлося під час зустрічі представників «Укрпромінвест-Агро» з аграріями у Вінниці, повідомляється на Facebook-сторінці компанії, пише agronews.ua.

    Як зазначається, війна порушила звичайні плани, створивши додаткові проблеми з логістикою та експортом багатьох культур. Аграрії задаються питанням, що сіяти наступного року. Тому цукровий буряк може стати хорошим входом із ситуації.

    «Переваги очевидні. Реалізація цукру практично не залежить від експорту: 90% продажів припадає на локальний ринок; ціни на продукт помірно зростають, тож прибутковість на цій культурі буде чи найвищою серед можливих альтернатив. Водночас термін зберігання цукру суттєво більший за зернові — 4 роки і більше», — пояснюють у компанії.

    УПІ в межах програми пропонує агроконсалтинг та послуги з оренди техніки.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.