• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урожай картоплі 2022 року: крупний виробник озвучив прогноз
    Опубликовано: 2022-05-19 10:04:30

    Найбільший в Україні виробник картоплі, компанія “Контінентал Фармерз Груп”, яка в Тернопільській та Львівській областях вирощує картоплю на площі понад 2,2 тис га, прогнозує гарний урожай, у тому числі й завдяки сприятливій погоді.

    Про це повідомляє Agro times.

    У компанії "Контінентал" вважають цьогорічну картопляну "посівну" сприятливою, бо погодні умови, які її супроводжували, є оптимальними для закладки та отримання майбутнього врожаю.

    "Цього року була доволі специфічна весна — рання, прохолодна, з великою кількістю опадів. Завдяки цьому в ґрунті достатньо вологи для закладання бульб. Помірні температурні режими у квітні, накопичена волога працюватимуть у травні на те, щоб картопля гарно зійшла і добре розвивалася. Ми вклалися в агрономічні терміни посадки, тому прогнози щодо врожайності оптимістичні", — зазначив керівник "Контінентал Фармерз Груп" Орест Кравчук.

    Зазначається, що "Контінентал" завершив посадку картоплі.

    Площі під культуру цього року переглянули в бік збільшення, зважаючи на її важливість для продовольчої безпеки України.

    Нагадаємо, що Україна втрачає $170 млн щодня через заблоковані порти.

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.