• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український урожай зернових у 2022 році, ймовірно, буде приблизно на 20% нижчим, ніж у 2021 році - британська розвідка
    Опубликовано: 2022-04-27 11:08:34

    Розвідка Сполученого Королівства вважає, що український урожай зернових у 2022 році, ймовірно, буде приблизно на 20% нижчим, ніж у 2021 році. Про це інформує УНН.

    Деталі

    У розвідці доповідають, що вторгнення росії в Україну суттєво підірвало українське сільськогосподарське виробництво.

    Український урожай зернових у 2022 році, ймовірно, буде приблизно на 20% нижчим, ніж у 2021 році через скорочення посівних площ після вторгнення.

    Україна є четвертим за величиною виробником та експортером сільськогосподарської продукції у світі. Зменшення поставок зерна з України спричинить інфляційний тиск, що підвищить світові ціни на зерно.

    Високі ціни на зерно можуть мати значні наслідки для світових продовольчих ринків і загрожувати глобальній продовольчій безпеці, особливо в деяких з найменш розвинених країн.

    Нагадаємо

    Цього року із запізненням почалася посівна капанія. Через війну посівна площа в Україні зменшилася на 3,5 мільйонів гектарів.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.